Wie zijn wij

Wij zijn ik, ik verzorg administratie voor kleine ondernemers.

Volledige ontzorging voor een vast bedrag per maand. 

Wij verzorgen de administraties voor particulieren en bedrijfsadministratie voor kleine bedrijven, van één tot vijftig medewerkers. Wij doen dat met hulp van software en met hulp van ingehuurde specialisten. De één voert data in (uw schoenendoos met bonnetjes), de ander doet aangiftes voor BTW, Loonbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting, een derde zorgt dat uw administratie inzichtelijk wordt voor u. Voor een éénmansbedrijf nemen wij alle zorgen uit handen en geven u simpel inzicht in winst. Voor grote bedrijven stroomlijnen we de boekhouding zó dat het u -en uw personeel- minder tijd kost en dus minder geld. 

Marcel van Oostveen

Geboren 1-7-1967

  • 1987-1993 Studie Fiscaal Recht Universiteit van Amsterdam
  • 1993-1999 Sales & Legal HWO
  • 1999-2010 The Kids BV
  • 2010-heden Eastmore Tax & Businessadministration
  • 2010-2014 Docent Ondernemerschap Fotovakschool
  • 2007-2014 Medeoprichter en voorzitter bMCB

Bel mij voor een kennismakingsgesprek waarin we kijken wat ik voor je kan doen, met een kop koffie

Lokaal

Kortenhoef

Snel even naar binnen kan lopen voor een eenvoudige vraag of om even een schoenendoos met bonnetjes in te leveren. Gewoon, zonder afspraak, zonder planning, omdat het makkelijk is, dat is toch wat je wil van je boekhouder?

Ankeveen

Het voordeel van een boekhouder in je eigen dorp is dat je snel even naar binnen kan lopen voor een eenvoudige vraag of om even een schoenendoos met bonnetjes in te leveren. Gewoon, zonder afspraak, zonder planning, omdat het makkelijk is…

Nederhorst den Berg

Het voordeel van een boekhouder in je eigen dorp is dat je een bonnetje niet hoeft te scannen (scanner opstarten, aansluiten, software-update laden), opslaan op je schijf, mailprogramma starten, bestandje zoeken, ‘oeps’ waar stond het ook alweer, nog een keer scannen, bijvoegen, mailen, ‘bestand is te groot’ … zucht. Nee, je gooit het in de bus. Klaar.