Onze Clienten

Self Love Club

Onze club begon in 2019, we hebben allebei veel grote levensveranderingen ondergaan waarbij veel zelfliefde nodig was om de beste versie van onszelf terug te krijgen.

Door dit wederzijdse gevoel zijn we onze kleine club begonnen en wilden we dit graag delen met anderen. Wij zijn grote voorstanders van investeren in jezelf. Zoals mama Ru zegt: “Als je niet van jezelf kunt houden, hoe ga je dan in godsnaam van iemand anders houden”. En daar leven we naar. Zorg goed voor jezelf voordat je alles wat je hebt aan anderen geeft.

We zijn allebei creatieve wezens en hebben een drive om te ondernemen. De realisatie van de Self Love Club was voor ons dan ook een must. Een club waar iedereen lid van kan worden die wat tijd voor zelfliefde wil hebben. We zijn hier om je te helpen met strakke ontwerpen waardoor je je de koning of koningin voelt die je bent.

Gewoon omdat we willen dat je weet dat “Je bent verdomd speciaal”

The KIDS

Casting- & modelagency The Kids BV is een modellenbureau dat gespecialiseerd is in kindermodellen. In de 20 jaar dat The Kids bestaat heeft ze altijd alleen maar kindermodellen geboekt. The Kids boekt kinderen voor mode, reclame en redactionele artikelen. Meestal is dat voor fotografie, maar TV-commercials vormen ook al jaren één van de poten van ons kleine bedrijfje. The Kids is klein in omzet (kleine kinderen, kleine prijsjes) maar groot in aantallen boekingen: Iedere week gaan er ongeveer 40 kinderen op pad. Wij werken voor alle grote Nederlandse en buitenlandse modemerken, leveren kindermodellen aan Tommy Hilfiger, Wehkamp, Hema, C&A, Bijenkorf en ga zo maar door.

Bezorgmaaltijden van PIMENT

Met een vegetarische maaltijd maak je een keuze, een stap naar een bewuster leven waarbij wij je graag vergezellen met onze maaltijden. De groente die PIMENT gebruikt zijn altijd vers en biologisch. Dat wil zeggen alleen geteeld met goede grond, zonlicht en water. Zonder giftige stoffen en niet bespoten tegen ongedierte. Van april t/m november gaan wij wekelijks naar de biologische tuinderij Land in Zicht in Hilversum om de groenten zelf te oogsten.

REVIEWS